O nás

V Limino sa venujeme tomu, aby sme vaše priestory premenili na miesta, kde sa dizajn stretáva s funkčnosťou, a kde každý detail odráža vašu osobnosť a štýl.

Našou vášňou je tvoriť priestory, ktoré nie sú len esteticky príťažlivé, ale sú tiež inteligentne navrhnuté, aby zodpovedali dynamickému životnému štýlu dneška. Či už ide o napínané stropy, smart elektroinštalácie, alebo dizajnové steny, naše riešenia sú šité na mieru potrebám našich zákazníkov.

Veríme, že krása by mala byť prístupná pre všetkých, a preto sa snažíme poskytovať riešenia, ktoré sú nielen vizuálne pôsobivé, ale aj cenovo dostupné. S tímom odborníkov, ktorí sú vždy pripravení vás sprevádzať na ceste za vytvorením vášho vysnívaného interiéru, sme tu, aby sme vám pomohli premeniť váš domov alebo pracovisko na miesto, kde sa budete cítiť najlepšie.

V Limino premeníme vaše predstavy na realitu.

Na začiatku bolo svetlo...

História

Značka a firma Limino sa začala rodiť počas klasickej práce v oblasti elektrotechniky. Práca v teréne nám ukázala, ako to v tejto oblasti funguje. A rozhodnutie bolo jasné. Chceme to robiť inak! Mať iný prístup k zákazníkovi, odvádzať precíznu prácu a vkladať do projektov vždy niečo navyše – naše zanietenie.

„Pri práci som si často uvedomoval, že elektrotechnika je to, čo chcem v živote robiť, ale chcel by som ju robiť inak ako väčšina. V praxi som sa nestretával s prístupom, aký by som v pozícii zákazníka sám očakával. Ja sa pozerám na každý detail a chcem vytvárať dokonalú súhru priestoru.“

– Ján Vallo, majiteľ

Zhmotňujeme sny

vízia

Vytváranie moderných interiérov chceme povýšiť na nový level. Prepájame dlhoročné skúsenosti z praxe s inovatívnym myslením, estetickým cítením a hlavne detailným prístupom. S elektrickou energiou pracujeme s citom k spotrebe a jej efektívnemu využitiu, ale nezabúdame ani na technické požiadavky a dizajn. Teší nás, že sme iní. Že ideme vlastnou cestou.

Máme v tom jasno...

Hodnoty

Tvoriť interiér nie je len manuálnou prácou, pre nás je kreatívnym remeslom. Práve slovo remeslo vyjadruje to, o čo sa v Limino snažíme.

  • detailná znalosť svojho odboru – vzdelanie, prax a odbornosť
  • majstrovstvo a precíznosť odvedenej práce – informovanosť, kvalita a profesionalita
  • ľudský a individuálny prístup ku klientom – komunikácia, pochopenie a potreby klienta
  • inovatívne a dizajnové riešenia – výzvy, novinky, výroba na mieru a estetické cítenie

Hra svetiel a dizajnu...

naša práca

Začali sme osvetlením a odtiaľ to bol už len krok k interiérovému dizajnu. Osvetlenie často prichádza do interiéru ako posledné. Klienti ho riešia až na záver, čo je veľkou chybou. Svetlo priestor vytvára, dodáva mu atmosféru a vyvoláva emóciu. Preto sa snažíme byť súčasťou projektov hneď od začiatku, navštíviť priestor, stretnúť sa s klientom alebo architektom a pochopiť unikátnosť nového zadania. Súlad a kompaktnosť sa dá docieliť len premyslenými riešeniami.

KONTAKT

svietidlá piktoOsvetlenie je našou vášňou
 
+421 911 290 237
limino@limino.sk

x